Vi har flyttat!

Besök oss på vår nya adress stockholmsauktionsverk.se.

Våra auktionsformer

Stockholms Auktionsverk bedriver onlineauktioner, klubbauktioner samt specialauktioner inom en rad olika områden. I samråd med din värderingsman görs en bedömning vilken auktionsform som passar just dina föremål bäst. Allt för att uppnå marknadens högsta pris. Oavsett auktionsform, exponeras alltid dina föremål för en global marknad.

Klubbauktion Makovsky

Online

Vår klassiska stadsauktion sedan 1674 i digitalt format, här byter alla typer av föremål ägare 365 dagar om året. Visning sker på våra respektive filialer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Helsingborg och Helsingfors. Med jämna mellanrum förekommer också specialauktioner och samlingar, t ex asiatiskt, leksaker, klockor och vapen.

Våra onlineauktioner är mycket populära med nya föremål som läggs ut på vår hemsida varje dag. Budgivningen pågår i sju dagar och på den åttonde dagen klubbas föremålet online. Alla veckor, varje dag, året om säljs spännande konst och föremål. Slutpriset är beroende på efterfrågan och intresse.

Det är enkelt att sälja på våra onlineauktioner. Med generösa öppettider och lättillgängliga lokaler både i södra och norra delen av Stockholm och med kunnig och erfaren personal tar vi emot alla typer av föremål. Har du inte möjlighet att komma till oss besöker vi gärna dig för värdering av hela hem.

Se pågående onlineauktioner här.

 

Selected

Selected är vårt urval av föremål som har det där lilla extra. Under hela säsongen kommer vi att erbjuder noga utvalda objekt som säljs på våra dagliga onlineauktioner. Våra erfarna experter gör urvalet, katalogiseringen och finns till hands för att besvara frågor kring föremålet. Vår verksamhet bygger på förtroende, kunskap, tradition och personliga kontakter.

Se vårt urval Selected här.

 

Lilla Kvalitén

Varje säsong visar vi ett urval av kollektioner inom olika områden och epoker på Nybrogatan 32 med avslut online. Här kan enskilda samlingar presenteras liksom kvalitetsauktioner med handplockade objekt inom exempelvis konst, design, antikviteter och smycken. Vi kan också erbjuda enskilda privata samlingar med konst eller dylikt ett attraktivt försäljningsalternativ. Biby Fideikommiss är ett exempel på en tidigare framgångsrik försäljning.

Se vårt urval Lilla Kvalitén här.

 

Klubbauktion

Varje vår och höst avhålls klubbauktionerna Nutida, Moderna, Klassika och Asian Art & Works of Art. De exklusiva visningarna sker på Nybrogatan 32 och avslutas med en klassisk slagauktion.