Sälja

Att sälja på auktion är enkelt. Funderar du på att sälja till exempel en möbel, målning, silverpjäs eller kanske ett smycke men är osäker på var och hur det ska ske? Här hittar du allt kring att sälja på auktion.

Inlämning i våra auktionshus

Under våra öppettider har vi direktinlämning vid vår inlämningsdisk - utan förbokning. Se våra adresser och öppettider här.

Läs mer

Värdera mitt föremål

Om du har många eller större/skrymmande föremål rekommenderar vi att du kontaktar oss först.

Läs mer

Värdering av hela hem

Det ska vara enkelt och smidigt att sälja på auktion. Vi erbjuder kostnadsfri värdering av hela hem samt enstaka föremål. Boka tid redan idag så kommer en av våra värderingsmän hem till dig!

Läs mer

Transport från 0 kr

Föremål som ska säljas på Stockholms Auktionsverk måste transporteras till något av våra auktionshus. Om du inte själv har möjlighet att transportera föremålet till oss så kan vi hjälpa dig att finna en transportlösning.

Läs mer

Våra auktionsformer

Stockholms Auktionsverk bedriver onlineauktioner, klubbauktioner samt specialauktioner inom en rad olika områden. I samråd med din värderingsman görs en bedömning vilken auktionsform som passar just dina föremål bäst. Allt för att uppnå marknadens högsta pris. Oavsett auktionsform, exponeras alltid dina föremål för en global marknad.

Läs mer

Säljprocessen

Att sälja på auktion är enkelt, vi tar hand om allt från text och bild till kontakt med köparen. Allt du behöver göra är att kontakta oss så tar vi hand om resten. Säljprocessen i detalj kan du läsa mer om här.

Läs mer

Säljvillkor Online

Försäljningsvillkor onlineauktioner

Läs mer

Säljvillkor The Evening Sale

Försäljningsvillkor The Evening Sale

Läs mer