Auktion till förmån för Min Stora Dag

För att kunna hjälpa fler svårt sjuka barn arrangerar för första gången Östermalms Saluhall tillsammans med Stockholms Auktionsverk en auktion till förmån för stiftelsen MinStoraDag.

Eric Saade o Peter Forsberg, middag för 2 pers.

Det finns flera tusen barn i Sverige med svåra, livspåverkande och inte sällan livshotande sjukdomar. MinStoraDags mission är att ge dessa barn en uppmuntran och ett efterlängtat avbrott i sjukhusvistelsen. För att kunna hjälpa fler svårt sjuka barn arrangerar för första gången Östermalms Saluhall tillsammans med Stockholms Auktionsverk en auktion till förmån för stiftelsen MinStoraDag.

Auktionen äger rum den 9-16 november i samband med saluhallens 125-årsjubileum.

I listan över auktionsobjekten återfinns bland annat lyxiga övernattningar på hotell, personliga möten med kända profiler och olika matlagningsupplevelser.

- Det är en hög kvalitet på auktionsobjekten och vår förhoppning är att både föremål samt upplevelser tilltalar besökare över hela landet att lägga bud samtidigt som de gör en god gärning, säger Anna Hamilton på Stockholms Auktionsverk.
 
Totalt 33 objekt finns tillgängliga på stadsauktion.se fram till lördag den 16:e november. I auktionen finns möjlighet att buda på bland annat en privat sprit- och matprovning med Steffo Törnquist, ett exklusivt tillfälle att följa Tommy Myllymäki i förberedelserna inför Bocuse d’Or Europe i Stockholm, en unik middag med Peter Forsberg och Eric Saade i Östermalms Saluhall och mycket annat.

- Jag är otroligt tacksam över att så många handlare, artister och samarbetspartners har visat stort engagemang och även lämnat kreativa gåvor, säger Lina Bielsten, initiativtagare till auktionen och kommunikationsansvarig för Östermalms Saluhall. En dag för dessa svårt sjuka barn gör en stor skillnad och jag hoppas att budskapet om auktionen sprids så vi kan ge fler barn en möjlighet att förverkliga just sina önskedrömmar och skapa minnen för livet!
 
Några objekt ur auktionen:
Nr. 215823 Inspirationsföreläsning med äventyraren Johan Ernst Nilson
Nr. 215824 Privat champagneprovning på Magnusson Fine Wine
Nr. 215832 En kväll med Steffo Törnquist och privat provning av ost & dryck
Nr. 215854 Biljetter till ”Sjung tills du stupar” med Tommy Körberg, möte backstage och CD-skiva
Nr. 215814 Laga mat i saluhallen med författaren Anna Benson och en av de 20 kända kvinnliga profilerna som deltar i Rosa Kokboken (ett projekt till förmån för Cancerfonden, lansering 2014).
Nr. 215818 Stockholm International Horse Show. Exklusivt paket från Stockholm Globe Arenas.
Nr. 215837 En middag i Östermalms Saluhall med Peter Forsberg och Eric Saade

Pengarna går oavkortat till stiftelsen MinStoraDag
 
Se objekten och lägg bud:
www.stadsauktion.se
 
 
För ytterligare information, vänligen kontakta projektansvarig:
Lina Bielsten, PR och Kommunikation Östermalms Saluhall
0708-21 70 02, lina@ostermalmshallen.se
 
Anna Hamilton, marknad Stockholms Auktionsverk.
anna.hamilton@auktionsverket.se
 
Mer om stiftelsen MinStoraDag:
www.minstoradag.se