Lediga tjänster

Vill du arbeta på Stockholms Auktionsverk?

Onlineauktioner

AB Stockholms Auktionsverk söker en fotoassistent till Slakthusgatan

Vi eftersöker en fotoassistent till fotoavdelningen på Stockholms Auktionsverk Online. Vi söker dig som är noggrann, van vid självständigt arbete och som klarar av att arbeta under ett högt arbetstempo. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö där besluten fattas snabbt och där alla hjälper varandra.

Det dagliga arbetet består av att assistera fotografen vid fotografering av föremålen för onlineauktionerna där huvuduppgiften kommer vara att ställa fram och ta bort möbler, konst och andra föremål. Du kommer även att vikariera i fotografens ställe vid dennes frånvaro.

Personlig och yrkesmässig kompetens:

Van att arbeta fysiskt och klarar tunga lyft
Intresse för fotografering
Gott ordningssinne och god överblick
Strukturerad och van att möta deadlines
Initiativtagande och kreativ

Lön och arbetstider:

Lön utifrån kvalifikationer/överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 %. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Tomas Lidén, 0739-888 909 eller filialchef Johanna Casselbrant, 0739-889 336. Vi intervjuar löpande. Ansökan skickas till johanna.casselbrant@auktionsverket.se senast 23/3 2018, observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

AB Stockholms Auktionsverk söker en ansvarig till inlämningen på Slakthusgatan

Som ansvarig på inlämningsavdelningen hos AB Stockholms Auktionsverk blir ditt ansvar att se till att det dagliga arbetet på vår inlämningsavdelning flyter på . Du kommer att utgå från vår filial på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen. Dina arbetsuppgifter blir utöver operativt ansvar att värdera och katalogisera föremålen som ska säljas på våra dagliga onlineauktioner. Arbetet sker vid vår inlämningsdisk, samt ibland på plats ute hos kund och en stor del av arbetsdagen består också av aktivt uppsökande försäljning på nya och gamla marknader. Du rapporterar till filialchef.

Som ansvarig på vår inlämningsavdelning blir du ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har med fördel tidigare ledarerfarenhet. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Önskvärda kvalifikationer: Du har minst 3 års erfarenhet av värdering av föremål för auktion. Du har med fördel tidigare ledarerfarenhet. Vi söker en generalist, men ser gärna att du har ett specialområde. Du har körkort med lägst behörighet B,


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där schemalagt helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Tomas Lidén, 0739-888 909 eller filialchef Johanna Casselbrant, 0739-889 336. Vi intervjuar löpande. Ansökan skickas till johanna.casselbrant@auktionsverket.se senast 23/3 2018, observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stockholms Auktionsverk söker en vaktmästare till Magasin 5, Frihamnen med tillträde snarast

 

Vi söker en driven och positiv person som är lösningsorienterad, strukturerad, noggrann, initiativtagande, klarar fysiskt arbete, är van vid självständigt arbete och är stresstålig. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö där besluten fattas snabbt och där alla hjälper varandra.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att:

Hantera interna transporter och internpost mellan Stockholmsfilialerna (Magasin 5, Nybrogatan 32, Globen), transportera föremål till och från kund - där kunskapen om hanteringen av antikviteter och jämlika föremål är viktig. Lämna och hämta föremål hos exempelvis ramverkstad, konservator mm.  Ansvara för inköp av förbrukningsvaror till personal och kundevents. Redovisa och bokföra kvitton på inköp. Ansvara för företagets bilar gällande service, besiktning, däckbyte, tankning, påfyllning av spolarvätska m.m.  Ansvara för beställning och byte av glödlampor och lysrör (Magasin 5 och Nybrogatan 32), samt bortforsling av farligt avfall (batterier, glödlampor, lysrör mm)

Yrkesmässig kompetens:

Erfarenhet av kundservice.

Erfarenhet av hantering av ömtåliga föremål.

Körkort B.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, att söka anställning hos oss. Din ansökan, inkluderat ett fullständigt CV, skickar du till christopher.larsson@auktionsverket.se. Intervjuer sker löpande.

AB Stockholms Auktionsverk söker extrapersonal 

till värderingen/inlämningen på Slakthusgatan 22 vid Globen och Baltzargatan 6 i Malmö 

Vi söker en driven person med erfarenhet av värdering av alla typer av auktionsföremål och som värderar kundservice högt.

Arbetsuppgifterna består av att ensam och tillsammans med kollegorna utföra direktvärderingar vid vår inlämningsdisk.
Du ska även katalogisera och värdera stora partier för våra onlineauktioner, samt kunna besvara vår värderingsmejl och
värderingstelefon.
Du har branschvana.
Du är positiv, har en stark teamkänsla och är ansvarsfull.
Du skall även ha fysiken att kunna lyfta och flytta runt på alla slags föremål.
Du är en van IT-användare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Du talar och skriver svenska och engelska flytande, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är vid behov på timbasis samt helger.

Ansökan Slakthusgatan skickas till Johanna Casselbrant, Filialchef Slakthusgatan 22.
E-post: johanna.casselbrant@auktionsverket.se

Ansökan Malmö skickas till Freja Drake, Filialchef Baltzargatan
E-post: freja.drake@auktionsverket.se