Lediga tjänster

Vill du arbeta på Stockholms Auktionsverk?

Onlineauktioner

Stockholms Auktionsverk söker en värderingsman till Magasin 5

Nu söker vi dig som har minst två års erfarenhet av värdering av föremål för auktion. Som värderingsman hos Stockholms Auktionsverk blir dina arbetsuppgifter att värdera hela hem, enstaka föremål samt i förekommande fall katalogisera egna föremål för specialauktioner. Vi utför även värderingar åt företag. Du kommer att utgå från vår filial Magasin 5 på Palermogatan 19 i Frihamnen.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak, där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundupplevelsen.

Som värderingsman på vår värderingsavdelning blir du ett av Stockholms Auktionsverks ansikte utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en prestigelös och ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundupplevelse och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Önskvärda kvalifikationer: Du har minst 2 års erfarenhet av värdering av föremål för auktion. Vi söker en generalist. Kunskaper inom modern design är dock meriterande. Du har med fördel körkort med lägst behörighet B.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Ansökan skickas till Filialchef Lotta Lindborg på lotta.lindborg@auktionsverket.se senast den 11 februari 2020. Vi intervjuar löpande. Observera därför att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.