Lediga tjänster

Vill du arbeta på Stockholms Auktionsverk?

Onlineauktioner

Stockholms Auktionsverk söker en värderare till Slakthusgatan

Som värderare på inlämningsavdelningen hos AB Stockholms Auktionsverk blir dina arbetsuppgifter att ensam och tillsammans med kollegor värdera och katalogisera föremål för daglig onlineauktion. Du kommer att utgå från vår filial på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen. Dina arbetsuppgifter blir att värdera och katalogisera föremålen som ska säljas på våra dagliga onlineauktioner. Arbetet sker vid vår inlämningsdisk, samt ibland på plats ute hos kund och en stor del av arbetsdagen består också av aktivt uppsökande försäljning på nya och gamla marknader.

Som värderare på vår inlämningsavdelning blir du ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en prestigelös och ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Önskvärda kvalifikationer: Du har minst 3 års erfarenhet av värdering av föremål för auktion. Vi söker en generalist, men ser gärna att du har ett specialområde. Kunskaper inom modern design är meriterande. Du har med fördel körkort med lägst behörighet B,

Tjänsten är ett vikariat på heltid där schemalagt helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Johanna Casselbrant tel: 0739889336 alt på mail: johanna.casselbrant@auktionsverket.se. Vi intervjuar löpande. Ansökan skickas till ovan mailadress senast den 10/2 – 2019 , observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 


 


 

Stockholms Auktionsverk söker extrapersonal till inlämningen på Slakthusgatan

Som värderare på inlämningsavdelningen hos AB Stockholms Auktionsverk blir dina arbetsuppgifter att ensam och tillsammans med kollegor värdera och katalogisera föremål för daglig onlineauktion. Du kommer att utgå från vår filial på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen. Dina arbetsuppgifter blir att värdera och katalogisera föremålen som ska säljas på våra dagliga onlineauktioner. Arbetet sker vid vår inlämningsdisk, samt inskrivning av intransporterat auktionsgods.

Som värderare på vår inlämningsavdelning blir du ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Vi ser framför oss att du idag studerar, är pensionerad eller har ett annat deltidsarbete som kan kombineras med arbete hos oss under lördagar och vid arbetstoppar.

Önskvärda kvalifikationer: Meriterande med erfarenhet av värdering av föremål för auktion. Vi söker en generalist, men ser gärna att du har ett specialområde.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning där helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta filialchef Johanna Casselbrant, 0739-889 336. Vi intervjuar löpande för tillträde omedelbart. Ansökan skickas till johanna.casselbrant@auktionsverket.se.