Lediga tjänster

Vill du arbeta på Stockholms Auktionsverk?

Onlineauktioner

AB Stockholms Auktionsverk söker en grafisk formgivare

Stockholms Auktionsverk söker en kreativ och produktiv grafisk formgivare till marknadsavdelningen i Stockholm.

Rollen passar dig som är en doer och som tycker om att arbeta med varierande uppgifter på ett prestigelöst sätt. Du är social, tycker om att arbeta i en föränderlig miljö och utmanar gärna befintliga idéer med en nyfikenhet i syfte att maximera utfallet av varje aktivitet. Vi ser även att du kan ha många projekt igång samtidigt, har förmågan att prioritera och arbeta strukturerat. Rollen kräver att du är serviceinriktad, kreativ och har ett gott öga för grafisk formgivning. 

Dina ansvarsområden:

  • Producera banners för Stockholms Auktionsverks sajt och nyhetsbrev samt onlineannonsering.
  • Vara delaktig i framtagandet av de grafiska elementen för externa annonskampanjer.
  • Producera printannonser.
  • Vara ansvarig för att banners och annonser följer Stockholms Auktionsverks grafiska profil.
  • Vara delaktig i produktionen av material till sociala medier.
  • Ansvarig för framtagning av POS material.
  • Hålla SAVs hemsida uppdaterad och utveckla den i strävan att göra den mer attraktiva för kunderna.
  • Goda kunskaper i InDesign och PhotoShop för Mac.

Din ansökan: Ansökningsperioden är öppen fram till den 19 januari. Intervjuer görs löpande. Skicka ditt cv och personligt brev till nina.juhl@auktionsverket.se med ärenderaden ”Formgivare”. Frågor om tjänsten besvaras via e-post av Nina Juhl på ovan e-postadress. 

 

AB Stockholms Auktionsverk söker en medarbetare till konsthantverksavdelningen på Nybrogatan 32

Härmed utlyses en tjänst som medarbetare på konsthantverksavdelningen med inriktning på design, möbler, glas, keramik och mattor under 1900-talet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen är både Nybrogatan 32 och Magasin 5 i Frihamen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med våra Moderna och Nutida auktioner samt stötta onlineauktioner med din kompetens.
Expertisera, värdera och katalogisera föremål med inriktning på våra Moderna och Nutida auktioner.
Arbeta enligt schema vid vår inlämning på Nybrogatan 32.
Kundbearbetning samt uppsökande verksamhet
Utställningsarbete i samband med våra Moderna och Nutida visningar.
Ge god kundservice och bygga goda relationer med våra kunder.

Din kompetens
Du har en bred erfarenhet av modern design under 1900-talet.
Du är utåtriktad och energisk.
Du skall uttrycka dig väl i tal och skrift.
Du talar och skriver svenska och engelska flytande.
Helst en högskoleutbildning i konstvetenskap
Du skall ha körkort
Meriterande är goda kunskaper i konsthantverk under 1900-talet (glas, keramik, möbler, mattor, silver och smycken)

Tillträdesdag
Efter överenskommelse.

Ansökan
Senast den 12 januari till Ulrika Ruding ulrika.ruding@auktionsverket.se

 

AB Stockholms Auktionsverk söker extrapersonal
till värderingen/inlämningen på Magasin 5 i Frihamnen
och till Slakthusgatan 22 vid Globen

Vi söker en driven person med erfarenhet av värdering av alla typer av auktionsföremål och som värderar kundservice högt.

Arbetsuppgifterna består av att ensam och tillsammans med kollegorna utföra direktvärderingar vid vår inlämningsdisk.
Du ska även katalogisera och värdera stora partier för våra onlineauktioner, samt kunna besvara vår värderingsmejl och
värderingstelefon.
Du har branschvana.
Du är positiv, har en stark teamkänsla och är ansvarsfull.
Du skall även ha fysiken att kunna lyfta och flytta runt på alla slags föremål.
Du är en van IT-användare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Du talar och skriver svenska och engelska flytande, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är vid behov på timbasis samt helger.

Ansökan Magasin 5 skickas till Monika Dygve, chef för Inlämningen/värderingen i Frihamnen.
E-post: monika.dygve@auktionsverket.se

Ansökan Slakthusgatan skickas till Johanna Casselbrant, Filialchef Slakthusgatan 22.
E-post: johanna.casselbrant@auktionsverket.se

 

AB Stockholms Auktionsverk söker en gemmolog till inlämningen med placering vid Globen

Som medarbetare på inlämningsavdelningen hos AB Stockholms Auktionsverk blir ditt ansvar att ensam och tillsammans med kollegorna värdera och katalogisera föremål till våra dagliga onlineauktioner. Du kommer att utgå från vår filial på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen. Dina arbetsuppgifter blir att värdera och katalogisera föremålen som ska säljas på våra dagliga onlineauktioner. Arbetet sker vid vår inlämningsdisk, samt på plats ute hos kund och en stor del av arbetsdagen består också av aktivt uppsökande försäljning på nya och gamla marknader.

Som medarbetare på vår inlämningsavdelning blir du ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Önskvärda kvalifikationer: Du är diplomerad gemmolog (FGA/DGA) och har minst 3 års erfarenhet av gradering och värdering av ädelstenar för auktion. Vi ser gärna att du även är generalist. Du har körkort med lägst behörighet B.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där schemalagt helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Tomas Lidén, 0739-888 909 eller filialchef Johanna Casselbrant, 0739-889 336. Vi intervjuar löpande.

Ansökan skickas till johanna.casselbrant@auktionsverket.se senast 21/1 2018, observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

AB Stockholms Auktionsverk söker en medarbetare/chaufför till logistikavdelningen med placering vid Globen

Som medarbetare på logistikavdelningen hos AB Stockholms Auktionsverk blir ditt ansvar att ensam och tillsammans med kollegorna hantera föremål på visningen och vid transporter från våra kunder.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen. Dina arbetsuppgifter blir att hantera föremålen som ska skyltas upp i vår visningslokal samt packning för skickservice och utlämning till köparna, men en stor del av arbetsdagen kommer du också att tillbringa utanför lokalen i vår skåpbil och sköta transporter av föremål från våra kunder till försäljning på våra dagliga onlineauktioner.

Som medarbetare på vår logistikavdelning blir du ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Önskvärda kvalifikationer: I och med att tjänsten innefattar en stor del körning med lätt lastbil så är körkort med lägst behörighet B en självklarhet. Vana att framföra större fordon är meriterande. Då vi dagligen hanterar dyrbara och unika föremål för våra kunders räkning så ser vi en stor fördel i om du har vana från flyttbranschen för att kunna utföra säkra transporter. En övervägande del av jobbet både i och utanför lokalerna utför man på egen hand varför kunskap i lyft- och hanteringsteknik samt en god fysik är fördelar för att utföra arbetsuppgifterna obehindrat. Vårt upptagningsområde är i huvudsak Stor-Stockholm och en grundläggande lokalkännedom är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där schemalagt helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Tomas Lidén, 0739-888 909 eller filialchef Johanna Casselbrant, 0739-889 336. Vi intervjuar löpande.

Ansökan skickas till johanna.casselbrant@auktionsverket.se senast 21/1 2018. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

AB Stockholms Auktionsverk söker en medarbetare till inlämningen med 40 procent projekt som Key Account Manager

Som medarbetare på inlämningsavdelningen hos AB Stockholms Auktionsverk blir ditt ansvar att ensam och tillsammans med kollegorna värdera och katalogisera föremål till våra dagliga onlineauktioner. Du kommer att utgå från vår filial på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen. Dina arbetsuppgifter blir att värdera och katalogisera föremålen som ska säljas på våra dagliga onlineauktioner. Arbetet sker vid vår inlämningsdisk, samt på plats ute hos kund och en stor del av arbetsdagen består också av aktivt uppsökande försäljning på nya och gamla marknader. Tjänstens första 6 månader innefattar ett projekt på 40 procent som Key Account Manager där du förväntas bearbeta stora kunder med syfte att skapa och bibehålla ett inflöde av föremål för försäljning.

Som medarbetare på vår inlämningsavdelning blir du ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Önskvärda kvalifikationer: Du har minst 3 års erfarenhet av värdering av föremål för auktion. Vi söker en generalist, men ser gärna att du har ett specialområde inom modernt konsthantverk. Du har körkort med lägst behörighet B.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där schemalagt helgarbete ingår. Tjänsten innefattar 40 procent som Key Account Manager under de första 6 månaderna, med chans till förlängning för rätt person. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Tomas Lidén, 0739-888 909 eller filialchef Johanna Casselbrant, 0739-889 336. Vi intervjuar löpande.

Ansökan skickas till johanna.casselbrant@auktionsverket.se senast 21/1 2018, observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.