Lediga tjänster

Vill du arbeta på Stockholms Auktionsverk?

Onlineauktioner

AB Stockholms Auktionsverk söker en värderare till Slakthusgatan

 

Som värderare på inlämningsavdelningen hos AB Stockholms Auktionsverk blir dina arbetsuppgifter att ensam och tillsammans med kollegor värdera och katalogisera föremål för daglig onlineauktion. Du kommer att utgå från vår filial på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen. Dina arbetsuppgifter blir att värdera och katalogisera föremålen som ska säljas på våra dagliga onlineauktioner. Arbetet sker vid vår inlämningsdisk, samt ibland på plats ute hos kund och en stor del av arbetsdagen består också av aktivt uppsökande försäljning på nya och gamla marknader.

Som värderare på vår inlämningsavdelning blir du ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Önskvärda kvalifikationer: Du har minst 3 års erfarenhet av värdering av föremål för auktion. Vi söker en generalist, men ser gärna att du har ett specialområde. Kunskaper inom orientaliska mattor och/eller asiatiskt porslin och konsthantverk är meriterande. Du har med fördel körkort med lägst behörighet B,

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där schemalagt helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Tomas Lidén, 0739-888 909, tomas.liden@auktionsverket.se. Vi intervjuar löpande. Ansökan skickas till ansokan.globen@auktionsverket.se senast 31/8 2018, ange referens Värderare i ämnesraden. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

Stockholms Auktionsverk söker en kundservicemedarbetare till Slakthusgatan 22, Globen

Vi söker just nu en person som brinner för kundservice. Ditt fokus är på kunden och dennes upplevelse vid kontakten med oss, du ska ha vilja och intresse av att ge en service utöver det förväntade. Vi tror att du har några års erfarenhet av säljande kundservice i butik eller tjänstesektorn. Du behöver inte ha erfarenhet från auktionsbranschen, men ett öga för säljande exponering är ett plus då detta är en del av tjänsten.

Din personlighet präglas av en vilja att göra andra glada, både vad gäller kunder och kollegor. Du ser vad som behöver göras och rycker in där det behövs. Du förstår värdet av en tydlig och ärlig kommunikation i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifterna består av att ge kunderna service via telefon och mail, samt vid personliga möten i vårt showroom där kunder kan se pågående försäljningar, hämta sina inköpta föremål och lämna in till försäljning på auktion. Tjänsten innefattar även att hålla vår visning säljande och välordnad samt enklare packning för vår skickservice.

Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande då vi dagligen har kontakt med kunder från hela världen.

Tjänsten är tillsvidare på 26 timmar i veckan med start 3 september eller efter överenskommelse. Kvälls- och helgarbete ingår.

Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, att söka anställning hos oss.

Din ansökan, inkluderat ett fullständigt CV, skickar du till ansokan.globen@auktionsverket.se senast 16 augusti. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kan ställas till Teamleader Tomas Lidén, tomas.liden@auktionsverket.se.

 

 

Stockholms Auktionsverk söker en vaktmästare till Magasin 5, Frihamnen med tillträde snarast

 

Vi söker en driven och positiv person som är lösningsorienterad, strukturerad, noggrann, initiativtagande, klarar fysiskt arbete, är van vid självständigt arbete och är stresstålig. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö där besluten fattas snabbt och där alla hjälper varandra.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att:

Hantera interna transporter och internpost mellan Stockholmsfilialerna (Magasin 5, Nybrogatan 32, Globen), transportera föremål till och från kund - där kunskapen om hanteringen av antikviteter och jämlika föremål är viktig. Lämna och hämta föremål hos exempelvis ramverkstad, konservator mm.  Ansvara för inköp av förbrukningsvaror till personal och kundevents. Redovisa och bokföra kvitton på inköp. Ansvara för företagets bilar gällande service, besiktning, däckbyte, tankning, påfyllning av spolarvätska m.m.  Ansvara för beställning och byte av glödlampor och lysrör, samt bortforsling av farligt avfall (batterier, glödlampor, lysrör mm)

Yrkesmässig kompetens:

Erfarenhet av kundservice.

Erfarenhet av hantering av ömtåliga föremål.

Körkort B.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, att söka anställning hos oss. Din ansökan, inkluderat ett fullständigt CV, skickar du till christopher.larsson@auktionsverket.se. Intervjuer sker löpande.

 

 

AB Stockholms Auktionsverk söker extrapersonal 

till värderingen/inlämningen på Slakthusgatan 22 vid Globen och Baltzargatan 6 i Malmö 

Vi söker en driven person med erfarenhet av värdering av alla typer av auktionsföremål och som värderar kundservice högt.

Arbetsuppgifterna består av att ensam och tillsammans med kollegorna utföra direktvärderingar vid vår inlämningsdisk.
Du ska även katalogisera och värdera stora partier för våra onlineauktioner, samt kunna besvara vår värderingsmejl och
värderingstelefon.
Du har branschvana.
Du är positiv, har en stark teamkänsla och är ansvarsfull.
Du skall även ha fysiken att kunna lyfta och flytta runt på alla slags föremål.
Du är en van IT-användare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Du talar och skriver svenska och engelska flytande, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är vid behov på timbasis samt helger.

Ansökan Slakthusgatan skickas till Johanna Casselbrant, Filialchef Slakthusgatan 22.
E-post: johanna.casselbrant@auktionsverket.se

Ansökan Malmö skickas till Freja Drake, Filialchef Baltzargatan
E-post: freja.drake@auktionsverket.se