Lediga tjänster

Vill du arbeta på Stockholms Auktionsverk?

Onlineauktioner

AB Stockholms Auktionsverk söker extrapersonal till inlämningen på Slakthusgatan

Som värderare på inlämningsavdelningen hos AB Stockholms Auktionsverk blir dina arbetsuppgifter att ensam och tillsammans med kollegor värdera och katalogisera föremål för daglig onlineauktion. Du kommer att utgå från vår filial på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen. Dina arbetsuppgifter blir att värdera och katalogisera föremålen som ska säljas på våra dagliga onlineauktioner. Arbetet sker vid vår inlämningsdisk, samt inskrivning av intransporterat auktionsgods.

Som värderare på vår inlämningsavdelning blir du ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har som mål att alltid leverera en exceptionell kundservice och är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med kollegorna. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Vi ser framför oss att du idag studerar, är pensionerad eller har ett annat deltidsarbete som kan kombineras med arbete hos oss under lördagar och vid arbetstoppar.

Önskvärda kvalifikationer: Meriterande med erfarenhet av värdering av föremål för auktion. Vi söker en generalist, men ser gärna att du har ett specialområde.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning där helgarbete ingår. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta filialchef Johanna Casselbrant, 0739-889 336. Vi intervjuar löpande för tillträde omedelbart. Ansökan skickas till johanna.casselbrant@auktionsverket.se.

 


 

Stockholms Auktionsverk söker en värderingsman till hemvärderingsavdelningen, i Malmö

Som Värderare på Stockholms Auktionsverk kommer du att tillhöra vår hemvärderingsavdelning och bli ett av Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Du kommer att utgå från vår filial i Malmö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull och ambitiös person.

Du är van att nätverka och skapa kontakter och har ett gott sinne för att bygga upp en fungerande struktur i din yrkesroll. Ditt personliga mål är att alltid leverera en exceptionell kundservice och du är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med såväl kollegor som med våra kunder och samarbetspartners.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i huvudsak av att utföra värderingar på hembesök och att aktivt uppsöka försäljning på nya och gamla marknader.

Du förväntas bearbeta kunder med syfte att skapa och bibehålla ett stabilt inflöde av föremål för försäljning på våra auktioner, såväl långsiktigt som kortsiktigt. Du förväntas även arrangera aktiviteter tillsammans med lämpliga samarbetspartners för att öka Stockholms Auktionsverks synlighet mot strategiska mål.

Önskvärda kvalifikationer

Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet från branschen samt ett sinne för att göra bra affärer. Har du annan erfarenhet av arbete med konst, antikviteter eller designmöbler är detta meriterande.

Du är van att arbeta självständigt och lägga upp ditt eget arbete utifrån verksamhetens behov.

Du har ett stort nätverk inom branschen och kontaktskapande kommer naturligt för dig. Du har erfarenhet och verktyg till att underhålla goda långsiktiga relationer.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Fler språk är meriterande.

Du har körkort med lägst behörighet B.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där helgarbete kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss.

Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Din ansökan, inkluderat ett fullständigt CV, skickar du till

vera.lind@auktionsverket.se

Intervjuer sker löpande. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 


 

AB Stockholms Auktionsverk söker Företagssäljare till Slakthusgatan 22

 

Som Företagssäljare hos AB Stockholms Auktionsverk blir ditt ansvar att ensam och tillsammans med dina kollegor driva B2B-försäljning och hitta nya spännande samarbeten. Du kommer att utgå från vår filial på Slakthusgatan 22 vid Globen.

Du kommer att tillhöra vår värderingsavdelning och blir ett av AB Stockholms Auktionsverks ansikten utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du är en ansvarsfull person med positiv grundinställning och massor av energi som trivs i en miljö med högt tempo. Du har en förmåga att tänka utanför boxen och se möjligheter där andra ser problem. Du är van att nätverka och skapa kontakter och har ett gott sinne för att bygga upp en fungerande struktur i din yrkesroll. Ditt personliga mål är att alltid leverera en exceptionell kundservice och du är en driven, engagerad och utåtriktad lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med såväl kollegor som med våra samarbetspartners.

 

Arbetsuppgifter:
Rollen som företagssäljare är en ny tjänst som ingår i vår värderingsavdelning. Stora delar av rollen kommer du själv att vara delaktig i att skapa och du kommer att jobba i ett litet men tätt sammansvetsat team med högt i tak där vi dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen.

Arbetet består i huvudsak av aktivt uppsökande försäljning på nya och gamla marknader. Du förväntas bearbeta företagskunder med syfte att skapa och bibehålla ett stabilt inflöde av föremål för försäljning på våra dagliga onlineauktioner, såväl långsiktigt som kortsiktigt. Du förväntas även arrangera aktiviteter tillsammans med lämpliga samarbetspartners för att öka AB Stockholms Auktionsverks synlighet mot strategiska mål.

 

Önskvärda kvalifikationer:
Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av försäljning mot företag och större organisationer samt ett sinne för att göra bra affärer. Har du ett stort nätverk inom design, inredning eller antikt är detta meriterande, likaså erfarenhet av arbete med exempelvis designmöbler, konst eller smycken. Du är van att arbeta självständigt och lägga upp ditt eget arbete utifrån verksamhetens behov. Kontaktskapande kommer naturligt för dig och du har erfarenhet och verktyg till att underhålla goda långsiktiga relationer. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har körkort med lägst behörighet B.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där helgarbete kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Stockholms Auktionsverk ser mångfald som en resurs och uppmanar alla, oavsett kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet att söka anställning hos oss. Stockholms Auktionsverk har kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Casselbrant, 0739-889 336. Vi intervjuar löpande. Ansökan skickas till johanna.casselbrant@auktionsverket.se, ange Företagssäljare i ämnesraden. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.