Vi har öppet!

Läs om våra procedurer här:

Online

Hos Stockholms Auktionsverk och Lauritz följer vi naturligtvis myndigheternas råd och stöder vidtagna åtgärder för att förhindra spridning av coronaviruset. Precis som de nationella myndigheterna generellt rekommenderar är det viktigt att de nordiska länderna inte stannar upp, utan i stället agerar aktivt och ansvarsfullt i vardagen. 

 

Vi på Stockholms Auktionsverk och Lauritz är försiktiga i allmänhet för att värna om våra kunders och våra medarbetares hälsa. Vi följer självklart situationen noggrant och uppdaterar löpande våra kunder via våra olika kanaler. Nedan kan du läsa mer om våra aktuella riktlinjer.

 

•    Vi håller öppet med normala öppettider. Vi har anpassat oss efter myndigheternas råd med bland annat handsprit och ser till att hålla avstånd till varandra i våra rymliga auktionslokaler. Det innebär att du fortfarande tryggt kan besöka oss. Hitta närmaste auktionshus här.

 

•    Om du funderar på att sälja något på auktion kan du fortfarande boka en gratis värdering i din bostad. Vid hembesök följer naturligtvis våra experter alla rekommendationer från myndigheterna.

 

•    Du kan också välja att få en mailvärdering genom att skicka en bild och beskrivning av det föremål du funderar på att sälja på auktion. Vi återkommer så snart vi kan med en värdering per e-post. Skicka mail här.

 

•    Vi tar till och med hand om transporten för våra säljande kunder. Det du sätter på auktion hämtar vi kostnadsfritt.

 

•    När du köper en vara kan du välja att hämta ditt köp i det auktionshus där varan säljs eller boka hemtransport med det transportföretag som vi samarbetar med.

 

•    Om du som köpande kund hos Stockholms Auktionsverk skulle ha svårt att hämta ditt köp i tid kan du kontakta oss för att träffa avtal om förvaring.

 

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.