Köp och sälj tryggt på onlineauktion trots Covid-19

I ljuset av Covid-19 följer Stockholms Auktionsverk naturligtvis myndigheternas rekommendationer och riktlinjer.

Onlineauktion

I ljuset av Covid-19 följer Stockholms Auktionsverk naturligtvis myndigheternas rekommendationer och riktlinjer.

Du kan fortfarande köpa tryggt på onlineauktion trots Covid-19

Kom ihåg att du fortfarande tryggt kan bjuda och köpa på onlineauktion hos Stockholms Auktionsverk. Vi kan just nu, extraordinärt, erbjuda kostnadsfri lagerhållning tills dess att Coronavirusutbrottet är över. Alternativt, som alltid, kan du få ditt köp hemskickat till dig.

Eller så kan du hämta ditt köpta föremål i våra stora auktionslokaler, där vi har gott om utrymme för att hålla  rekomenderade avstånd, precis som vi också är noga med hygienen för att på så sätt vara rädda om varandra.

Du kan fortfarande sälja tryggt på onlineauktion trots Covid-19

Kom ihåg att du också tryggt kan sälja på onlineauktion hos oss. Du kan antingen ringa eller mejla till oss för att få en snabb onlinevärdering, alternativt kan du besöka våra stora lokala auktionshus. Även här har vi gott om plats till att hålla rekommenderade avstånd, precis som att vi också är noga med hygienen för att på så sätt vara rädda om varandra.

Du kan också boka en kostnadsfri upphämtning av de föremål du gärna vill sälja. Slutligen kan du också boka en hemvärdering med en av våra värderingsexperter. Vi har massor av köpare online som gärna köper allt inom konst, möbler och inredning. Så ta chansen och kontakta våra experter som står redo att hjälpa dig med din försäljning.

Till kontakt