Klassiska bilar på klassisk auktion

I samarbete med det erkända engelska auktionshuset Silverstone Auctions anordnar Lauritz.com i slutet av maj en av norra Europas största liveauktioner av exklusiva, klassiska bilar – The Classic Race Aarhus Auction.

Classic Race Auction

Auktionen har redan blivit en årlig tradition och hålls i förbindelse med Classic Race Aarhus, som varje år lockar 300 vintageracerbilar och 35.000 passionerade åskådare med bensin i blodet till Jylland och det fantastiska loppet runt den vackra Mindeparken i Århus, förbi Marselisborg slott och längs Strandvejen.

Det är första gången som två internationella auktionshus tillsammans står bakom auktionen. Initiativtagare till auktionen är Classic Race Aarhus Fond. I år kommer Silverstone Auctions att genomföra den fysiska auktionen, som äger rum den 28 och 29 maj.

Om du har en eller flera klassiska bilar som du vill få värderade och kanske lämna in till försäljning på auktionen i Århus ska du kontakta närmaste Lauritz.com auktionshus. De kan berätta mer om auktionen, vilka kriterier som gäller och vad du ska göra för att få med din bil på en av norra Europas största auktioner för klassiska bilar.

Det är Lauritz.coms ambition att i framtiden vara en viktig, internationell aktör på marknaden för klassiska samlarbilar. I likhet med många andra spår vi nämligen att mer exklusiva äldre och nyare vintagebilar kommer att bli framtidens nya, coola samlarobjekt – både som en god investering och ett köp som man kan ha glädje av varje dag. Därför har vi höga förväntningar på The Classic Race Aarhus Auction – powered by Silverstone Auctions and Lauritz.com och ser fram emot att få presentera många fantastiska bilar på auktionen.

Auktion 28-29 maj 2016 i Århus

För mer information om auktionen och inlämning,
kontakta Stockholms Auktionsverks expert Roberto Rebessi
+46 8 453 67 19 • roberto.rebessi@aukionsverket.se

Sök närmaste Lauritz.com auktionshus här.

Besök Silversone Auctions här