Inga-Britta Lindh - En passionerad samlares hem.

Hela Inga-Britta Lindhs hem kommer säljas på onlineauktion den 20-21 april under rubriken En passionerad samlares hem. Ett enastående tillfälle att köpa fint konsthantverk! Auktion online 20-21 april 2017.

Inga-Britta Lindhs samling

Inga-Britta Lindh var en Stockholmsdam som var passionerad samlare av konsthantverk och som under årtionden sökte och köpte främst moderna keramik- och glasföremål men även servisporslin och silver, på auktioner och i antikhandel.

Hon levde ensam i samma lägenhet i 77 år och blev över 90 år gammal. Hon hann bland annat samla på sig åtskilliga pjäser av Berndt Friberg. Hela hennes hem kommer nu säljas på onlineauktion den 20-21 april under rubriken En passionerad samlares hem. Ett enastående tillfälle att köpa fint konsthantverk!

"Som värderingsman besöker jag dagligen en mängd hem för värdering och genomgång inför försäljning. Man vet aldrig vad som väntar på andra sidan dörren när man stiger in men vissa hem får en lite att tappa andan av förvåning och förtjusning. Detta är ett sådant hem."
Malin Rebessi


Auktion online 20-21 april 2017

För mer information, kontakta Malin Rebessi

malin.rebessi@auktionsverket.se • 08-453 67 36