Sportmemorabilia- och Olympiaauktion online

Stockholms Auktionsverk höll i början på året för första gången i Sverige en större onlineauktion med tema Sport och Fritid. Nu presenterar vi vår andra onlineauktion med Sportmemorabilia. Visning på Nybrogatan 32 den 16-20 december. Auktion online 20 december.

Läs mer

Mingel - smycken och accessoarer

Onsdagen den 30 november är du varmt välkommen till en glimrande mingelkväll med våra Fashion- och Smyckesexperter. Beata af Donner och Maria Björkman träffar du på Magasin 5 och Sandra Johansson på Slakthusgatan 22.

Läs mer

Unik sommarutställning

SvD Konstliv i samarbete med Stockholms Auktionsverk

I slutet av augusti hålls en unik temaauktion på Stockholms Auktionsverk med tre svenska konstnärer: Roland Svensson, Göran Folcker och Sven-Erik Johansson. Tillsammans skildrar de tre vitt skilda delar av det svenska konstnärskapet.

Läs mer

Göran Folcker - Waxholmskonstnären

Vaxholmskonstnären Göran Folcker (1920-2000) är en av tre konstnärer som ingår i Stockholm Auktionsverks sommarutställning.

Samlingen visas på Nybrogatan 32 i Stockholm 8-23 augusti. Auktion online 24 augusti.

Läs mer

Ermanno Lucinis samling

Stockholms Auktionsverk har fått förtroendet att sälja Ermanno Lucinis omfattande samling av äldre måleri. På vår Klassiska auktion omfattas samlingen av auktionsnummer 2160-2186. Den 9-11 juni kommer återstående 175 målningar att säljas på auktionsverket.se/online.

Läs mer

Tore A Jonassons konstsamling

Stockholms Auktionsverk har fått det stora förtroendet att sälja Tore Jonassons betydande konstsamling. Samlingen har sin tyngd i svenskt 1900-talsmåleri.

Läs mer

Expertbesök på Åland

Den 26 – 28 april besöker vi Åland för värdering och inlämning till alla våra auktioner i Stockholm. Boka hembesök eller träffa oss på Ålands Sjöfartsmuseum.

Läs mer

Ur Gustaf och Herman Lindbergs samling

Den 16-17 april säljer Stockholms Auktionsverk Online ett antal föremål ur Gustaf och Herman Lindbergs samling med i huvudsak ljusstakar från 1700-talet med mera. Föremålen visas i Magasin 5 mellan 9-17 april. Dessutom kommer delar av samlingen säljas på vår Klassiska auktion i juni.

Läs mer
1–10 av 21