Vi har flyttat!

Besök oss på vår nya adress stockholmsauktionsverk.se.

Unik sommarutställning

SvD Konstliv i samarbete med Stockholms Auktionsverk

I slutet av augusti hålls en unik temaauktion på Stockholms Auktionsverk med tre svenska konstnärer: Roland Svensson, Göran Folcker och Sven-Erik Johansson. Tillsammans skildrar de tre vitt skilda delar av det svenska konstnärskapet.

Läs mer

Göran Folcker - Waxholmskonstnären

Vaxholmskonstnären Göran Folcker (1920-2000) är en av tre konstnärer som ingår i Stockholm Auktionsverks sommarutställning.

Samlingen visas på Nybrogatan 32 i Stockholm 8-23 augusti. Auktion online 24 augusti.

Läs mer

Ermanno Lucinis samling

Stockholms Auktionsverk har fått förtroendet att sälja Ermanno Lucinis omfattande samling av äldre måleri. På vår Klassiska auktion omfattas samlingen av auktionsnummer 2160-2186. Den 9-11 juni kommer återstående 175 målningar att säljas på auktionsverket.se/online.

Läs mer

Tore A Jonassons konstsamling

Stockholms Auktionsverk har fått det stora förtroendet att sälja Tore Jonassons betydande konstsamling. Samlingen har sin tyngd i svenskt 1900-talsmåleri.

Läs mer

Expertbesök på Åland

Den 26 – 28 april besöker vi Åland för värdering och inlämning till alla våra auktioner i Stockholm. Boka hembesök eller träffa oss på Ålands Sjöfartsmuseum.

Läs mer

Ur Gustaf och Herman Lindbergs samling

Den 16-17 april säljer Stockholms Auktionsverk Online ett antal föremål ur Gustaf och Herman Lindbergs samling med i huvudsak ljusstakar från 1700-talet med mera. Föremålen visas i Magasin 5 mellan 9-17 april. Dessutom kommer delar av samlingen säljas på vår Klassiska auktion i juni.

Läs mer

Alan Schwartz Collection

Stockholms Auktionsverk har fått det hedervärda uppdraget att sälja Alan Schwartz Collection. Auktionen klubbas online den 27 mars. Visning i Magasin 5.

Läs mer
1–10 av 19