Klassiskt och nutida tillsammans

Denna höst har vi valt att visa våra två auktioner Klassiska och Nutida ­samtidigt. Vi tror att det kan bidra till att ladda konstverken och konsthantverket med ny energi. Att visa de olika tids­epokernas konstalster separat känns idag förlegat.

Läs mer

Sälj hos oss - historien talar till vår fördel

Våra kunder vill känna historiens vingslag och pulsen från gångna tider när de skapar en personlig inredning för sitt hem. Vi har förmedlat möbler och konsthantverk sedan 1674. Välkommen in för värdering och inlämning - vi söker de mest exklusiva möblerna och de finaste antikviteterna.

Läs mer

Porfyr - sälj hos oss!

Porfyrföremål har allt sedan Gustav III:s dagar ansetts vara åtråvärda och dyrbara. Tack vare Karl XIV Johan sattes Elfdals Porphyrverk på den internationella kartan genom produktionen av de inhemska stenarter som bröts kring Älvdalen.

Läs mer

Konsten att identifiera historien bakom objektet

En blandning av detektivarbete och att vara historiker.

Så beskriver Markus Anderzon, expert på antika möbler och konsthantverk på Stockholms Auktionsverk, sitt arbete.

– Vi återupptäcker historien, säger han.

Läs mer

Silver & Smycken

Vi söker högklassigt silver och exklusiva smycken till vårens alla auktioner. Torsdag 12 maj kl 12 – 17 finns våra experter på plats för värdering och inlämning.

Läs mer

Expertbesök på Åland

Den 26 – 28 april besöker vi Åland för värdering och inlämning till alla våra auktioner i Stockholm. Boka hembesök eller träffa oss på Ålands Sjöfartsmuseum.

Läs mer
1–10 av 61