Vi har flyttat!

Besök oss på vår nya adress stockholmsauktionsverk.se.

Decemberauktion med drycker som samlarobjekt

Välkommen till årets sista Dryckesauktion, 12-14 december! Det blir med denna årets åttonde auktion även årets största och tillika sista auktion med närmare 800 utrop av alla de slag till uppskattat värde nära inpå 3,4 mkr.

Läs mer

November - och en ny dryckesauktion

Nu har starten gått för novemberauktionen med drycker som samlarobjekt. Närmare 700 utrop är med på denna vintriga auktion och deras sammanlagda uppskattade värde uppgår till en bit över 3 mkr.

Läs mer

Höstens första Dryckesauktion

Nu har starten gått för septemberauktionen med drycker som samlarobjekt. 532 olika utrop är med på auktionen och deras sammanlagda uppskattade värde uppgår till drygt 2,3 mkr.

Läs mer

Dryckesauktioner i höst

I samarbete med Systembolaget erbjuder vi onlineauktioner med vin- och spritdrycker på Stockholms Auktionsverk Online. Nu kan du läsa om höstens värderingsdagar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Den första Dryckesauktionen hålls 5-7 september.

Läs mer

Ny Dryckesauktion på gång

Nu pågår visningen inför juniauktionen, 13-15 juni. Det är årets fjärde dryckesauktion och tillika även säsongsavslutning. Totalt 510 utrop med olika antal flaskor och lådor är med i juni. Det är mousserande viner, stilla viner, starkvin och destillat från i stort sett alla klassiska områden. Det estimerade värdet för auktionens alla objekt uppgår till närmare 2,5 miljoner kronor.

Läs mer

Välkommen till årets tredje dryckesauktion

Nu har starten gått för majauktionen med drycker som samlarobjekt. Närainpå 540 olika utrop från i stort sett hela vinvärldens och destillatens klassiska områden är med på årets tredje auktion. Deras sammanlagda uppskattade värde uppgår till drygt 2,5 mkr.

Läs mer

En ny dryckesauktion är på gång

Nu pågår visningen för aprilauktionen, årets andra dryckesauktion. Totalt strax över 530 utrop från i stort sett hela vinvärldens och destillatens klassiska områden är med i april. Det estimerade värdet för auktionens alla objekt uppgår till drygt 2,4 miljoner kronor.

Läs mer

Årets första dryckesauktion

Måndagen den 7 mars går startskottet för årets första av åtta inplanerade dryckesauktioner. Det blir en överraskande stor inledning med drygt 660 utrop till ett preliminärt uppskattat värde av över 3,3 miljoner kronor.

Läs mer

Årets sista dryckesauktion

Bland de mer ovanliga inslagen hittar vi denna gång madeiravinet Terrantez 1862, Speyside-whiskyn The Macallan Lalique 60 Years och en Bollinger Spectre Crystal Set 007 Limited Edition.

Läs mer
1–10 av 18