Värderingsdag på Bosjökloster

Välkommen till Bosjökloster den 30 september mellan kl 10-16 för värdering och inlämning till kommande auktioner. Våra värderare på plats värderar allt från antikviteter, konst, konsthantverk, design, klockor, fashion.

Läs mer

Värderingsdag Skarhult slott

Välkommen till Skarhult slott den 29 september mellan kl 11-15 för värdering och inlämning till kommande auktioner. Klockan 14 håller vår expert Joakim Bengtsson, känd från Antikrundan, ett spännande föredrag på temat Trender i antikvärlden.

Läs mer

Kvinnliga pionjärer - berömda och bortglömda

De senaste åren har det gjorts en hel del viktiga insatser för att lyfta fram betydelsefulla kvinnliga konstnärskap. Arbetet har resulterat i att Sigrid Hjertén, Vera Nilsson och Siri Derkert m.fl. numera rankas lika högt som deras jämnåriga manliga samtida kollegor. 

Läs mer

Karl XIV Johan 200 år!

I år är det 200 år sedan den franske marskalken Jean Baptiste Bernadotte valdes till svensk tronföljare. Vi uppmärksammar jubileet av Karl XIV Johans kröning 1818 då Sverige fick en ny dynasti på kungatronen. Inför höstens kvalitetsauktioner på Nybrogatan 32 söker vi föremål med anknytning till Karl XIV Johan och hans epok, såsom porträtt, byster, miniatyrmålningar, porfyrföremål, möbler, amplar och kandelabrar m.m.

Läs mer
1–10 av 503