Samling från Bertil Frödin

Ingenjören och forskningsresande Bertil Frödin (1916-1987) var en mångsysslare av den äventyrligare sorten och bland flera andra professioner var han utbildad pilot vid flygvapnet. Frödin var en globetrotter och reste i tjänsten och privat över flertalet kontinenter. Under dessa resor i mitten av 1900-talet förvärvade han ibland lokal etnografika samt artefakter och det är ett antal av dessa som vi nu har ute på en mindre temaauktion.

Läs mer

Vi kommer till Lund!

Fri hemvärdering och transport samma dag! Vi gör hembesök i Lund den 26 maj mellan kl 10-16. Boka tid redan idag!

Läs mer

Mot-på-från Sandhamn alla årstider i bilder

Stockholms Auktionsverk har fått förtroendet att auktionera ut en fin konstsamling med motiv från Sandhamn. Artur Bianchini, Oskar Bergman, Einar Palme och Axel Sjöberg är några av de representerade konstnärerna.


 

 

Läs mer

Årets auktionshändelse - Lennartsnäs slott!

Stockholms Auktionsverk har fått förtroendet att auktionera ut inventarierna från Lennartsnäs slott, ett uppdrag som omfattar drygt 400 föremål. Slottssamlingen är den mest omfattande som säljs i landet sedan Stockholms Auktionsverks auktion av Biby Fideikommiss våren 2014. Försäljningen kommer att ske vid tre tillfällen under juni med start i samband med The Evening Sale 5 juni, Online 12-13 juni samt Arts & Antiques 18 juni.

Läs mer

Philip Ahlqwist - "New generations"

Stockholms Auktionsverk är stolt över att presentera utställningen "New generations" med verk av den svenska bildkonstnären Philip Ahlqwist (född 1977). Verken kommer att säljas på auktion och genom vår Private Sales-avdelning.

Läs mer
1–10 av 478