Important Watches - värdering & inlämning!

Välkommen till inlämning och värdering av exklusiva klockor och armbandsur till höstens auktion - Important Watches. Träffa våra specialister Per Ekelund och Albin Petersén i Malmö, Göteborg och Stockholm. 

Läs mer

Fashion - slutinlämning!

Sista chansen att lämna in till höstens Fashion. Vi söker exklusiva kläder, hand­väskor och accessoarer för både dam och herr.

Läs mer

Rashammars vapensamling

Stockholms Auktionsverk har fått äran att sälja ytterligare en del av samlingen efter Gösta och Märta Rashammar. Det handlar nu om vapensamlingen som omfattar ett 40-tal objekt. Samlingen kommer ingå i Vapen & Ordnar med auktion online 24 september.

Läs mer

Specialauktioner

Med jämna mellanrum har Stockholms Auktionsverk specialauktioner med olika teman. Det är främst auktioner online med visningar i Magasin 5 eller Slakthusgatan 22. Här kan du se kommande specialauktioner, vad vi söker och vem du ska vända dig till.

Läs mer

Roland Svensson - Skärgårdsskildraren

Stockholms Auktionsverk har nöjet att presentera en sommarutställning med original och grafik av Roland Svensson (1910-2003), där över 100 verk visas i Magasin 5 i Frihamnen den 7 juli - 7 augusti.

Läs mer
1–10 av 462