Bea Szenfeld x Hello Kitty

Designern Bea Szenfeld släpper den 26 mars en exklusiv kollektion med handtryckta sjalar i samarbete med ikoniska Hello Kitty.

Kollektionen kommer att säljas exklusivt under Stockholms Auktionsverks auktion FASHION. Alla intäkter går oavkortat till World Childhood Foundation.

Läs mer

Specialistbesök i Malmö

Den 27 mars besöker Ulrika Ruding eller Tomas Persson Malmö för värdering och inlämning till vårens auktioner. Vi söker moderna möbler, mattor, silver, smycken, glas och keramik.

Läs mer

Lauritz.com lanserar aktieägarrabatt

Aktieägare hos Lauritz.com som äger minst 5 000 aktier kan spara upp till SEK 10 000 i provision vid köp och försäljning på auktion både på Lauritz.com och på Stockholms Auktionsverk Online.

Läs mer

Important watches - inlämning pågår

Nu är det hög tid för inlämning av exklusiva klockor och armbandsur till vårens auktion. Välkommen till våra auktionshus i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Läs mer

Sälj på auktion nära dig!

Hos oss pågår auktionerna dygnet runt, året om och vi söker därför alltid föremål till kommande auktioner! Välkommen till våra filialer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Läs mer

Nya öppettider i våra filialer

Från och med den första februari 2018 ändrar vi våra öppettider i Magasin 5, Globen och Malmö. På måndagar har vi öppet t.o.m. kl 19.00. På Nybrogatan 32 har vi öppet som vanligt mån-fre kl 10-18.

Läs mer

Vi söker Grand tour-objekt

På temat Grand tour-objekt söker vi statyetter i brons, obelisker och sarkofager i olikfärgade marmorsorter, kejsarbyster i alla storlekar, miniatyrtempel i marmor, grekiska vaser, fragment av skulpturer och mosaiker med mera.

Läs mer
1–10 av 466