Fri transport 9-21 januari

Den 9-21 januari bjuder vi våra kunder inom Storstockholmsområdet på transporten av föremål som de vill sälja på auktion hos oss.

Läs mer

Han planerar de exklusiva auktionsvisningarna

Att sätta ihop en visning av exklusiva objekt till en auktion kräver kunskap, kreativitet och hel del magkänsla. Markus Anderzon, expert på antika möbler och konsthantverk, på Stockholms Auktionsverk har byggt upp ett stort antal visningar som alla haft olika syften. – Det är en hel del pyssel om man har en fantastisk målning. Hur den ska presenteras med färger och ljus för att verkligen förmedla allt med målningen, förklarar han.

Läs mer

Det här är framtidens konstskatter

SvD Konstliv i samarbete med Stockholms Auktionsverk. De storslagna auktionerna har dominerat hösten på på Stockholms Auktionsverk. Just nu pågår visningen av Nutida/Klassiska där man har möjligheten att möta Sveriges samtida designscen.

Läs mer

Samling kartor och vyer från Dr Peter Wallenberg

Stockholms Auktionsverk har fått förtroendet att auktionera ut en stor samling noga utvalda kartor, sjökort och Stockholmsvyer ur framlidne finansmannen Dr Peter Wallenbergs (1926-2015) samlingar. Dessa kommer att gå under klubban den 20 december på Nybrogatan 32.

Läs mer

Sportmemorabilia- och Olympiaauktion online

Stockholms Auktionsverk höll i början på året för första gången i Sverige en större onlineauktion med tema Sport och Fritid. Nu presenterar vi vår andra onlineauktion med Sportmemorabilia. Visning på Nybrogatan 32 den 16-20 december. Auktion online 20 december.

Läs mer

Decemberauktion med drycker som samlarobjekt

Välkommen till årets sista Dryckesauktion, 12-14 december! Det blir med denna årets åttonde auktion även årets största och tillika sista auktion med närmare 800 utrop av alla de slag till uppskattat värde nära inpå 3,4 mkr.

Läs mer
1–10 av 454