Transporter Onlineauktion

Transporter

Transporter - Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors
Stockholms Auktionsverk rekommenderar MTAB/Transportbyrån, som är vår fasta samarbetspartner i Sverige.

MTAB/Transportbyrån erbjuder våra kunder fasta och låga priser, snabb leverans och förmånliga villkor till Sverige, Danmark, Finland  och Tyskland. MTAB/Transportbyrån har flera års erfarenhet från auktionsbranschen och står redo att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder.

Våra kunder i Sverige och Finland kan välja att hämta ut sina varor på ett av MTAB/Transportbyråns utlämningsställen eller få varorna levererade till sin hemadress (till trottoar eller tomtgräns). För uppbärning av föremål tillkommer en tilläggskostnad på ca 1000 SEK.

Priserna visas på "Mina Sidor" och när du beställer transport. Du kan också se transportpriserna vid föremålet du budar på

Transporten bokar du under "Inköpta föremål" när du är inloggad på "Mina Sidor" och följer därefter guiden. När du skickat in bokningen så kommer ett automatiskt mail med en transportfaktura som du betalar online direkt till MTAB/Transportbyrån. När denna är betald så aktiveras transporten och ditt föremål kommer att hämtas vid MTAB/transportbyråns nästa upphämtningstillfälle i det säljande auktionshuset.

När föremålet finns att hämta på MTAB:s lager så får du ett ankomstmail. Om du har valt transport med hemleverans så kommer du att bli kontaktad för att boka en leveranstid.

Kontaktuppgifter MTAB/Transportbyrån

Tel:
 08 - 207 555 (mån-fre kl 10-12, kl 13-15) 

E-post: info@transportbyran.se

http://transportbyran.se

Adresser och öppettider:

Stockholm: Linta gårdsväg 5b, 168 75 Bromma. Öppettider: mån-fre 12-17

Göteborg: von Utfallsgatan 21, 415 05 Göteborg. Öppettider: mån-fre 12-17

Malmö: Lodgatan 19, 211 24 Malmö. Öppettider: mån-fre 12-17

Helsingfors: Äyritie 4 C, 01510 Vantaa. Öppettider: mån-fre 12-17 

Om du har frågor kring beställning av transport online via vår hemsida ska du vända dig till det auktionshus där föremålet är köpt. Telefonnummer och öppettider för alla våra auktionshus hittar du här.

För övriga länder rekommenderar vi: 

Kalles Bud
Till site

Hvejsel
Till site

Schneider transport
Till site

Intrax AB (Transport Italien)
E-post: Intraxab123@gmail.com 

ArtMove
Till site 

JH Transport ApS
Till site

Mailogic AB
Till site

Maxtrans
Till site

TransArt
Till site

Mail Boxes Etc. 
Till site 

 

Pack- och skickservice

Stockholms Auktionsverk erbjuder packning och skickning av mindre föremål. Vänligen kontakta det auktionshus där du köpt ditt föremål. Kontaktuppgifter och öppettider för alla våra auktionshus hittar du här.