Live budgivning online

Via Live budgivning online deltar du i auktionen online i realtid. En länk till Live budgivning online läggs upp på auktionsdagen under Mer information på respektive auktionskatalog på hemsidan.

Evening Sale - IngaBritt & Arne Lundberg Collection

Om du är kund hos oss och har ett login till hemsidan kan du delta i budgivningen via vår hemsida.

Om du vill utnyttja vår Live budgivning online behöver du ett kundnummer och lösenord. 

Registrera dig här som internetkund

När du loggat in med dina uppgifter kan du delta i budgivningen. Öppna länken "Följ auktionen och bjud online här" som ligger under Mer information på respektive auktions katalog. Till höger kommer du att se det aktuella föremålet, det aktuella budet och en budknapp med nästa belopp att bjuda. Om du vill lägga ett bud trycker du på budknappen.

Ditt bud förmedlas via datorn till auktionssalen precis som ett bud i salen eller via telefon.

När ditt bud är det högsta står det markerat på skärmen. Så länge du har det högsta budet kan du inte bjuda igen av misstag. Om du slutligen vinner budgivningen kommer det att anges på skärmen.

För att kunna bjuda 3 MSEK eller mer via Live budgivning online erfordras speciellt godkännande. Vänligen kontakta Kundtjänst på fineart@auktionsverket.se senast 24 timmar före auktionstillfället.

I likhet med telefonbudgivning finns en risk för att tekniken inte alltid fungerar perfekt, även om vi gjort allt för att den skall vara så pålitlig som möjligt.

Kundsupport under auktionen

Ring 08-453 67 53