Vi stödjer Barncancerfonden!

Under september månad säljer vi tillsammans med Barncancerfonden en rad föremål och presentkort på våra onlineauktioner, online.auktionsverket.se, till förmån för Barncancerfondens arbete.

Barncancerfonden

Under rubriken Välgörenhet finner du de utrop som är aktuella. Stockholms Auktionsverk tar vid dessa försäljningar inte ut någon provision utan klubbade belopp går oavkortat till arbetat med att utrota barncancer.

Vill du också vara med att sälja till förmån för Barncancerfonden, vänligen kontakta Caroline Brodin på Stockholms Auktionsverk på caroline.brodin@auktionsverket.se.

Vi tackar följande företag och privatpersoner vilka hittills skänkt föremål eller presentkort:

Design House Stockholm
Elite Hotels
Bonnier Carlsen
Räddningstjänsten Syd
Ur & Penn
BMW
Massolit Förlagsgrupp
Lars Wallin AB
Nanne Grönvall
Egmont Publishing Kids

Till auktionen

Om Barncancerfonden
Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Efter att ha arbetat i drygt 30 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. Så sent som på 1970-talet var förhållandena de omvända. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Detta kan endast ske tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll vilket garanterar att pengarna alltid går till rätt ändamål. Barncancerfondens plusgironummer är 90 20 90-0.