Äldre mästare sökes

Vår expert från Paris besöker oss 26-27 april för värdering av äldre måleri.

Andreas Del Sarto, hans ateljé, Maria med Barnet (beskuren)

Värdering och inlämning 26-27 april kl 10-18 på Nybrogatan 32, Stockholm.
Maila gärna en bild på konstverket till oss i förväg för att redan i god tid få ett preliminärt utlåtande!

För tidsbokning och bokning av hembesök kontakta vår expert
Marc Maurie
tel: 08-453 67 56
marc.maurie@auktionsverket.se

 

Samarbetet med Cabinet Turquin och Stéphane Pinta gör idag Stockholms Auktionsverk till ett av de ledande auktionshusen i Norden vad gäller kompetens att värdera och attribuera äldre måleri.

Kontakten med det anrika värderingsinstitutet i Paris har varit till stor glädje för både säljare och köpare genom årens lopp. Otaliga målningar har återupptäckts och hittat sin upphovsman, efter att i årtionden, ibland århundraden levt i det anonyma.

Idag då de flesta ekonomer och analytiker är rädda för att uttala sig mer än några dagar i taget om framtiden, kan vi som arbetar med äldre måleri utlova stor efterfrågan och bra priser för kvalitativt äldre måleri även framdeles. Måhända söker man sig under oroliga tider till äldre måleri då samtidskonsten visat sig mer konjunkturkänslig. Glädjande är också att vi noterat ökat intresse från svenska privatsamlare.

Har du en äldre målning, vem vet kanske en "sleeping beauty", som du vill veta mer om, kontakta oss förutsättningslöst för en kostnadsfri konsultation inför våra klassiska auktioner.